Ik gebruik regelmatig kruiden en specerijen

Super! Goed om te horen dat u graag kookt en regelmatig kruiden en specerijen gebruikt. Er is niets zo fijn als de tevreden, voldane blikken na een heerlijke maaltijd. Door verschillende smaken te combineren en te experimenteren blijft u leren en worden uw gerechten beter en beter. Zoals u weet worden gerechten pas echt lekker en bijzonder wanneer u ze helemaal zelf maakt. Geen pakjes of kant-en-klaar sauzen, maar alles zelf op smaak brengen met de juiste kruiden en specerijen. Maar weet u dat de gedroogde kruiden en specerijen die u bij de supermarkt haalt niet de meest smaakvolle zijn die u kunt krijgen? Bij ons krijgt u gedroogde kruiden en specerijen die vers zijn, en daardoor veel smaak, geur, kleur en kracht hebben. En waar haalt u steeds nieuwe inspiratie vandaan? Wij helpen u.

KruidenThuis biedt u een kruidenabonnement met daarin de belangrijkste kruiden en specerijen. Dat deze verser zijn dan in de winkel en daardoor veel meer smaak, geur en kracht hebben merkt u meteen bij het koken. Doordat u de kruiden bovendien elke maand thuisgestuurd krijgt, hoeft u de deur niet meer uit, op zoek naar de juiste kruiden of die ene toko. Doordat u elk jaar in dezelfde maand, dezelfde kruiden en specerijen krijgt, heeft u altijd smaakvolle kruiden in huis. Ook degenen die u minder gebruikt worden elk jaar ververst, zodat u altijd over de juiste smaken kan beschikken en geen oude, muffe en smaakloze kruiden meer heeft staan.

 
Om u aan nieuwe ideeën te helpen krijgt u elke maand inspiratie over een geselecteerd thema. Zo hebben we maanden gericht op de Indonesische, Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken. Elke maand en per thema worden er achtergronden geplaatst, recepten en een uitleg over de keuken. Zo wordt de drempel verlaagd om nieuwe keukens te leren kennen en kookt u voor u het weet de lekkerste Indiase curry’s, Indonesische rijsttafels en Spaanse paella’s. Zo helpt KruidenThuis u te focussen op wat u graag doet: lekker koken.
 
Welk abonnement het beste bij u past? Het Start-abonnement bevat de meest basale kruiden, maar bevat weinig spannende smaken. Mocht u graag wat exotischer koken, of nieuwe smaken willen proberen, dan is het Culinair-abonnement een goede keuze. Voor de echte liefhebben van lekker eten hebben we ook het Fijnproever-abonnement. Hierin zitten de meest verfijnde smaken als saffraan, vanille en kardemom. U krijgt overal ruime hoeveelheden van, waarmee Fijnproever echt de beste deal is die u zult krijgen. Laat u verleiden, probeer nieuwe kruiden, smaken en gerechten met een abonnement van KruidenThuis. Kijk ook eens bij ons assortiment kruidenpotjes!

 

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.