Kruiden gebruik ik niet zoveel

Goed eten is belangrijk, dat hoeft niemand u te vertellen. U probeert elke dag een gezonde maaltijd te bereiden, maar het liefst met zo min mogelijk moeite en tijd. Daar is helemaal niets mis mee, zeker niet gezien alle andere dingen die ook nog gedaan moeten worden op een dag. U grijpt daarmee vaker naar kant-en-klare pakjes, sauzen en gerechten dan u lief is en goed voor u is. Dat deze teveel zout, suiker en vet bevatten weet u waarschijnlijk wel. Maar hoe voorkom je dat? Hoe kook je afwisselend? Lekker, gezond en tegelijkertijd op zo’n manier dat u niet onnodig lang in de keuken staat? KruidenThuis kan u daarbij helpen.

Door vaak kant-en-klaar producten te gebruiken bij het koken krijgt u teveel binnen van stoffen die niet goed voor uw gezondheid of lijn zijn. Teveel vet, suiker en zout is schadelijk en, eerlijk gezegd, ook niet nodig. U kunt ook prima een goede en snelle maaltijd maken zonder een overmaat aan al deze stoffen. Namelijk door uw gerechten zelf smaak te geven. Daarmee kunt u bovendien veel meer variatie aanbrengen. Kant-en-klaar producten smaken altijd hetzelfde en zijn afgestemd op een gemiddelde smaak. Ze mogen niemand tegenstaan om zovaak mogelijk verkocht te worden. Hoe u eenvoudig gerechten zelf op smaak kunt brengen? Door met kruiden en specerijen te werken.
 
Om u hierbij te helpen biedt KruidenThuis u een kruidenabonnement met daarin de belangrijkste kruiden en specerijen. Deze zijn veel verser dan in de winkel en hebben hierdoor veel meer smaak, geur en kracht. Dat merkt u meteen bij het koken. Doordat u de kruiden elke maand thuisgestuurd krijgt, hoeft u ook niet meer de deur uit, of op zoek naar die ene toko. Doordat u elk jaar in dezelfde maand, dezelfde kruiden en specerijen krijgt, heeft u altijd smaakvolle kruiden in huis. Ook degenen die u minder gebruikt worden elk jaar ververst, zodat u altijd over de juiste smaken kan beschikken en geen oude, muffe en smaakloze kruiden meer hebt staan.
 
Vaste recepten zijn fijn en veilig, maar kunnen ook een beetje saai worden. Waarom niet af en toe variëren? Het kost u weinig tijd en levert u veel op. Nieuwe smaken, nieuwe combinaties en nieuwe keukens om uw familie en gasten voor te kunnen zetten. Helaas zijn recepten op internet niet altijd even goed en betrouwbaar, daarom sturen wij u elke maand beproefde recepten en zetten wij nog meer recepten op deze website. De recepten zijn gelinkt aan een maandelijks thema zodat u elke maand weer nieuwe inspiratie krijgt.
 
Om u aan nieuwe ideeën te helpen krijgt u elke maand inspiratie over een thema. Zo hebben we maanden gericht op de Indonesische, Spaanse of Zuid-Amerikaanse keuken. Elke maand en per thema worden er achtergrondartikelen geplaatst, recepten en een uitleg over de keuken. Zo wordt de drempel verlaagd om nieuwe keukens te leren kennen en kookt u voor u het weet de lekkerste curry’s, groenteschotels of pasta’s.
 
Welk abonnement het beste bij u past? Het Start-abonnement bevat de meest basale kruiden en smaken. Hiermee kunt u vrijwel overal iets lekkers van maken. Mocht u graag wat exotischer koken, of nieuwe smaken willen proberen, dan is het Culinair-abonnement een goede keuze. Voor de echte liefhebber van lekker eten hebben we ook het Fijnproever-abonnement. Hierin zitten de meest verfijnde smaken als saffraan, vanille en kardemom. Een abonnement van KruidenThuis is daarmee een hele goede aanvulling op verse kruiden. Probeer nieuwe smaken, gerechten en ideeën met uw eigen abonnement. Kijk ook eens bij ons assortiment kruidenpotjes!

 

 

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.