Ik ben op zoek naar een mooi cadeau

U wilt een mooi cadeau geven. Iets origineels, iets waar de ontvanger écht wat aan heeft. Waarom geen kruidenabonnement?

De ontvanger van het cadeau krijgt maandelijks een set kruiden toegestuurd. Elke maand staat bij ons in het teken van een culinair thema. Bij de kruiden krijgt de ontvanger informatie over dit thema en enkele recepten. Op onze website is daarnaast nog veel meer informatie te vinden. Maandelijks plaatsen wij daar nieuwe artikelen en recepten waar de ontvangen kruiden in gebruikt worden.

Wij sturen u desgewenst de eerste zending op. Mooi verpakt natuurlijk, zodat u op de gelegenheid iets heeft om aan de ontvanger te geven. De rest van de zendingen sturen wij rechtstreeks naar de ontvanger op.

U kunt een kruiden-cadeau-abonnement voor 1 jaar afsluiten. Dit abonnement loopt automatisch af na een jaar, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. De ontvanger kan dan zelf kiezen of hij het abonnement door wil laten lopen of stopzet.

Een prachtig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag, een huwelijk, voor iemand die op kamers gaat en nu zelf voor zijn kostje mag zorgen, of mensen die gaan samenwonen. Een cadeau waar iemand dagelijks plezier van zal hebben!
 

Enkele reacties van mensen die een abonnement van KruidenThuis cadeau kregen of gaven:

“Ik was helemaal verrast en erg blij met dit geweldige cadeau. Ik kijk er naar uit om alles te bestuderen en te gaan gebruiken. Dank je wel!”

“Het cadeau is erg goed in de smaak gevallen! Het is een heel origineel en leuk cadeau, ik wist niet dat het initiatief bestond om door jullie thuis kruiden te laten bezorgen. Mijn vriend is erg blij met zijn cadeau en jullie hadden het ook erg leuk verpakt, bedankt voor de moeite! Dat is nog eens een leuk cadeau om weg te geven!”

 

Een jaarabonnement, eventueel inlusief een mooie potjesset, is een prachtig geschenk. 

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.