Ik zoek mooie kruidenpotjes

Uw keukenkastjes staan vol met kruiden. Maar al die kruiden ejn specerijen zitten in verschillende potjes en dat zorgt voor een rommelig en onoverzichtelijk geheel.

Of u ontvangt onze kruiden en specerijen, maar bewaart ze liever niet in plastic zakjes. Groot gelijk, want in glazen potjes blijven de smaak en geur van uw kruiden veel beter bewaard.

Wij bieden u mooie glazen potjes van een handzaam formaat met bijpassende doppen en molens. Er zijn doppen met kleine gaatjes voor specerijen in poedervorm, doppen met grove gaten voor grofgemalen kruiden en fijngemalen specerijen die u in grotere hoeveelheden zult gebruiken, en doppen met een groot gat voor kruiden en specerijen die niet door gaatjes passen, zoals laurier en kardemom. Voor peperkorrels en zeezout hebben de potjes molens van degelijke kwaliteit, die ook nog goed werken wanneer u uw potje bijvult.

Daarbij ontvangt u bij uw set potten bijpassende etiketten. Op deze etiketten staan duidelijke foto’s van de kruiden en specerijen, zodat u nooit lang hoeft te zoeken naar datgene dat u zoekt. Bovendien staat er handige informatie op het etiket, zoals het moment waarop u de inhoud van het potje het beste aan uw gerecht kunt toevoegen. Aan het begin van de bereiding, of juist aan het einde omdat het kruid anders alle smaak al verloren heeft? Er staan suggesties op het etiket bij welke gerechten dit kruid of deze specerij goed past. En voor wie weten wil hoeveel caloriën een kruid bevat of welke allergenen erin zitten: ook dit staat op het etiket. Heeft u kruiden die niet bij op de etiketten staan? Geen probleem, u ontvangt een aantal extra potjes met lege etiketten om uw favoriete kruidenmengsels in samen te stellen of andere kruiden in te bewaren. U krijgt er natuurlijk ook extra doppen en molens bij.

Kijk hier voor meer informatie over onze potjes en om ze te bestellen. 

Bij elke set potjes hoort een abonnement met precies de kruiden die bij de verschillende potjes horen. Doordat u elke maand verse specerijen en gedroogde kruiden krijgt, blijven uw potjes altijd goed gevuld. Nooit meer oude, muffe kruiden in huis die toch niet zo bruikbaar meer blijken net wanneer u ze nodig heeft. Lees hier meer over de abonnementen.

U kunt deze potjesset los van de abonnementen bestellen. U ontvangt bij de potjes etiketten. op deze etiketten staat uitleg over het kruid of de specerij, het gebruik, calorieën en allergie-informatie. U ontvangt extra enkele potjes, doppen en lege etiketten om uw eigen favoriete kruidenmengsels samen te stellen. U ontvangt geen kruiden bij de potjessets.

 

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.