Ik gebruik vooral verse kruiden

Goed om te horen! Er is niets zo lekker als koken met verse kruiden, zo uit uw eigen tuin of balkon op uw bord, verser en smaakvoller kan bijna niet. Met verse bieslook, basilicum, salie maakt u de lekkerste voorgerechten, salades en marinades. Helaas zijn verse kruiden niet altijd beschikbaar. Ook uw eigen kruiden zijn seizoensgebonden en steeds naar de winkel voor een paar takjes verse kruiden komt niet altijd handig uit en is bovendien erg prijzig. Bovendien zijn lang niet alle kruiden specerijen in Nederland vers verkrijgbaar.

Om u te helpen in alle jaargetijden lekker, vers en afwisselend te eten biedt KruidenThuis u een kruidenabonnement met daarin de belangrijkste kruiden en specerijen. Veel gedroogde kruiden en specerijen vormen namelijk een goede aanvulling op verse kruiden. En wanneer u even niet over verse kruiden kan beschikken heeft u ook gedroogde kruiden als salie, rozemarijn en oregano staan. Gedroogde kruiden hebben niet altijd dezelfde, krachtige smaak, maar zijn een prima alternatief in veel gevallen. Bovendien, elk seizoen vraagt om eigen smaken en gerechten, daar wordt bij het abonnement rekening mee gehouden
 
Om u aan nieuwe ideeën te helpen krijgt u elke maand inspiratie over een speciale keuken. Zo hebben we maanden met als thema de Indonesische, Spaanse of Zuid-Amerikaanse keuken. Elke maand worden er op deze website thema-artikelen en recepten geplaatst. Zo wordt de drempel verlaagd om nieuwe keukens te leren kennen en kookt u voor u het weet de lekkerste Indiase curry’s, Indonesische rijsttafels en Spaanse paella’s. Zo helpt KruidenThuis u te focussen op wat u graag doet: lekker koken.
 
De kruiden en specerijen die u ontvangt zijn veel verser dan in de winkel en hebben hierdoor veel meer smaak, geur en kracht. Dat merkt u meteen bij het koken. Doordat u de kruiden elke maand thuisgestuurd krijgt, hoeft u ook niet meer de deur uit, of op zoek naar die ene toko. Doordat u elk jaar in dezelfde maand, dezelfde kruiden en specerijen krijgt, heeft u altijd smaakvolle kruiden in huis. Ook degenen die u minder gebruikt worden elk jaar ververst, zodat u altijd over de juiste smaken kan beschikken en geen oude, muffe en smaakloze kruiden meer heeft staan.
 
Welk abonnement het beste bij u past? Het Start-abonnement bevat de meest basale kruiden, maar bevat weinig spannende smaken. Mocht u graag wat exotischer koken, of nieuwe smaken willen proberen, dan is het Culinair-abonnement een goede keuze. Voor de echte liefhebben van lekker eten hebben we ook het Fijnproever-abonnement. Hierin zitten de meest verfijnde smaken als saffraan, vanille en kardemom. U krijgt overal ruime hoeveelheden van waarmee Fijnproever echt de beste deal is die u zult krijgen. Een abonnement van KruidenThuis is daarmee een hele goede aanvulling op verse kruiden. Probeer nieuwe smaken, gerechten en ideeën met uw eigen abonnement. Kijk ook eens bij ons assortiment kruidenpotjes!

 

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.