Disclaimer

Intellectueel eigendom
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website en webwinkel, waaronder die met betrekking tot de foto's, logo, programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij KruidenThuis en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent ondermeer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de website vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken.

Persoonlijke gegevens
De persoonsgegevens die u via onze website, per e-mail of per post aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, leggen wij vast in een bestand dat door ons vertrouwelijk en in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving wordt behandeld. Uw gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is op grond van een wettelijk voorschrift.

Juistheid van gegevens
Ondanks onze uiterste inspanning om de website en webshop volledig up-to-date te houden, kan het voorkomen dat informatie niet volledig is, of volledig bijgewerkt is, op het moment dat dit systeem werd geraadpleegd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.