KruidenThuis

Het is mijn doel om mensen gezonder en beter te laten koken en betere toegang te geven tot goede kruiden. Ik probeer alle drempels die mensen hierbij ondervinden weg te nemen. Dat doe ik zo:

 

Kwaliteit in alles
U wilt het beste in huis halen. Dat betekent de juiste kruiden, op het goede moment en van uitstekende kwaliteit. Daar mag u op vertrouwen. Maar u wilt ook dat alles eromheen klopt. Mooie, strakke potjes die duidelijk aangeven wat er in zit, eenheid  uitstralen en uw kruiden in topconditie houden. De beste informatie op onze site over recepten, koken, technieken, kruiden, etc. Alles wat ik doe is bedoeld om die kwaliteit te leveren die u verwacht, voor een betaalbare prijs, daar geloof ik in.

Zo eenvoudig mogelijk
Uw leven is al druk zat. U wilt niet winkels afstruinen om dat ene kruid te vinden dat u nodig hebt voor dat recept. Ook wilt u niet dagen voor de deur wachten om pakjes in ontvangst te nemen. U wilt niet nadenken over alle kruiden die in huis gehaald moeten worden en regelmatig alle potjes nagaan om te controleren of ze nog vers en smaakvol zijn. Daarom neem ik dit allemaal uit uw handen. U krijgt verse kruiden, op het moment dat u ze nodig hebt, gewoon via de brievenbus thuisgestuurd. Al uw kruidenbehoeften onder een dak. U geeft uw behoefte aan en ik regel de rest, daar geloof ik in.

Geen bijkomende kosten of verzendkosten
U wilt duidelijkheid over wat u krijgt en wat u moet betalen. U wilt betalen voor goede producten, niet voor de administratie van bedrijven, de verzendkosten, of ingewikkelde constructies met bijkomende kosten. Ik regel mijn zaakjes goed en bied u een goede, overzichtelijke prijs en service aan. Wat u ziet is wat u krijgt, daar geloof ik in.

10% naar het goede doel, duurzaamheid nastreven
U wilt producten waar de wereld beter van wordt. Producenten die een eerlijke prijs krijgen, die produceren met oog voor de natuur. KruidenThuis wil hier goed en bewust mee omgaan en probeert in alles wat het doet mensen en de natuur te ondersteunen. KruidenThuis koopt daarom zoveel mogelijk in bij boeren die hier een eerlijke prijs voor krijgen en goed met hun land en kruiden omgaan. Deze zorg en toewijding van boeren betaalt zich terug in de kwaliteit van hun oogst en u profiteert hiervan. Om diverse projecten te ondersteunen investeer ik 10% van de winst in microkredieten, daar geloof ik in.

Mensen helpen gezonder te leven en lekkerder en makkelijker te koken
U wilt gezond leven, lekker eten en toch een fit en gezond lichaam. U wilt niet teveel tijd besteden aan het zoeken naar kruiden, recepten of manieren om iets te bereiden. Ik help u daarmee, door alle belangrijke kruiden in een abonnement te leveren en alle informatie bij elkaar te brengen die u nodig hebt om goed en lekker te kunnen koken. Door met natuurlijke producten te werken en niet met kant-en-klaar sauzen en maaltijden eet u lekkerder, gevarieerder en gezonder, daar geloof ik in.

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.