Kruiden Alle kruiden

Er bestaan honderden soorten kruiden en specerijen die in de keuken gebruikt worden. Een groot deel daarvan kennen we niet eens, omdat ze niet in Nederland gebruikt worden. Het is gelukkig ook niet nodig om alle mogelijke kruiden in huis te hebben om goed en lekker te kunnen koken. Wij hebben voor u de belangrijkste smaakmakers geselecteerd en gecombineerd tot drie abonnementen. Hieronder leest u de belangrijkste informatie over alle gedroogde kruiden en specerijen die wij in ons assortiment hebben. Selecteer een kruid en lees over de achtergrond en gebruik ervan. Nieuwsgierig welke kruiden in welk abonnement zitten? Selecteer dan één van de abonnementen hierboven.



Basilicum
Multifunctioneel kruid dat een heerlijke smaak toevoegt
Juni - 40 gram

Cayennepeper
Pittige smaakmaker
Augustus - 60 gram

Citroengras
Friszure tegenhanger van romige en pittige ingrediënten
Mei - 60 gram

Dille
Zacht en delicaat
April - 20 gram

Dragon
Verfijnd en bitterzoet
April - 20 gram

Fleur de Sel
Beste culinaire zout ter wereld
Juni - 100 gram

Foelie
Aromatische, zachte zusje van nootmuskaat
November - 40 gram

Gember
Zachtzoete maar pittige alleskunner
Mei - 60 gram

Kaneel
Geliefd in zoete gerechten, nog onderschat in hartige gerechten
November - 60 gram

Kardemom
Fris en intens
Januari - 30 gram

Kerrie
Aromatisch geel kruidenmengsel
September - 80 gram

Ketoembar
Kruidig zaad van de korianderplant
Oktober - 60 gram

Knoflook
Beroemd en berucht
Mei - 80 gram

Komijn
Wereldwijd gewaardeerd aromatisch kruid
Oktober - 60 gram

Koriander
Een bijzondere belevenis
September - 40 gram

Kruidnagel
Warme, krachtige smaakmaker in stoofgerechten
Januari - 30 gram

Kruizemunt
Verfrissend en multi-inzetbaar
Januari - 30 gram

Kurkuma
Een bijzondere smaak, geur én kleur
September - 60 gram

Laos
Prikkelende smaakmaker uit de Aziatische keuken
Oktober - 40 gram

Laurier
Fantastische basis-smaakmaker
December - 5 gram

Nootmuskaat
Uitgesproken smaakmaker in hartige en zoete gerechten
November - 60 gram

Oregano
Belangrijke smaakmaker uit de Italiaanse en Griekse keuken
Juni - 40 gram

Paprika
Zoet, licht pikant en prachtig gekleurd
December - 60 gram

Peper (wit)
Milde pepersmaak die lang aanwezig blijft
April - 100 gram

Peper (zwart)
Pittige, stevige pepersmaak
Maart - 100 gram

Peterselie
Vast onderdeel van de Nederlandse keuken
Maart - 40 gram

Piment
Complex smakende gedroogde bessen van de pimentboom
Augustus - 40 gram

Rozemarijn
Krachtig en kruidig
Juli - 40 gram

Saffraan
Het rode goud
December - 1 gram

Salie
Krachtige, unieke smaak
Juli - 40 gram

Sesam
Nootachtige smaakmaker die ook een prachtige decoratie vormt
Februari - 200 gram

Steranijs
Stervormige, intensief-zoete smaakmaker
Februari - 40 gram

Tijm
Geurige favoriet uit de mediterraanse regio
Augustus - 40 gram

Vanille
Verleidelijk en honingzoet
Maart - 40 gram

Zeezout
Eén van de belangrijkste smaakmakers
Juli - 500 gram

Venkelzaad
Accentueert zowel zoete als hartige smaken
Februari - 40 gram

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.