Voordelen van een abonnement van KruidenThuis

Een abonnement met kruiden van KruidenThuis heeft vele voordelen. De belangrijkste daarvan zijn:

Vers
U wilt graag de beste smaak en gegarandeerd de meeste verse kruiden ontvangen. Wij kopen zoveel mogelijk in nadat de nieuwe oogst binnen is en versturen alles wat binnen komt in zeer korte tijd. Kruiden die langer blijven liggen geven we weg aan het goede doel. Daardoor bent u verzekerd van de meest verse kruiden en de beste smaak. Dus geen oude potjes met muffe, smaakloze kruiden meer in uw kast. U ontvangt elk jaar weer een zending nieuwe kruiden, waardoor u weer verse kruiden in de kast hebt staan. Dat is wat wij vers noemen.

Gemak
U wilt graag al uw kruiden thuis gestuurd krijgen, zonder bij te hoeven houden wanneer u wat nodig hebt. U hoeft niet meer verschillende winkels af om de juiste, goede en betaalbare kruiden te vinden. Ook hoeft u niet meer verschillende sites af te gaan om alles bij elkaar te sprokkelen, bij ons vindt u alles wat u nodig hebt. Doordat uw zendingen afgestemd zijn op het gebuik per jaar, ontvangt u bovendien elk jaar weer nieuwe, verse kruiden wanneer uw oude op zijn. Dat is wat wij gemak noemen.

Prijs
U wilt graag uw kruiden voor een goede prijs, in de goede hoeveelheid. Geen kleine potjes voor een te hoge prijs, of grote voordeelzakken waar u in tien jaar nog niet doorheen komt. Uw abonnement is daarom samengesteld met kruiden die u vaak gebruikt, in de hoeveelheid die u ongeveer in een jaar zult gebruiken en dat voor een erg goede prijs. Dat is wat wij een goede deal noemen.

Compleet
U wilt graag een goede basis om gezond en lekker te kunnen eten. Uw keuken is dan ook niet compleet zonder een volledige set met goede kruiden. U geeft aan wat uw behoefte is en wij doen de rest. Met een complete set kruiden kunt u elk gerecht vanaf de basis zelf maken. Net zo makkelijk en veel gezonder en lekkerder. Uw abonnement is gesorteerd per keuken, seizoen en thema. Hierdoor heeft u alle kruiden die u nodig hebt. Dat is wat wij compleet noemen.

Afgestemd op uw recepten en informatie
U wilt graag goed en gevarieerd eten en kunt hier afentoe best een beetje hulp bij gebruiken. U vindt op onze site alle informatie om goed te kunnen koken, met ideeen voor andere keukens, technieken en manieren. Daarnaast vindt u op KruidenThuis.nl alle recepten die u nodig hebt. Onze recepten zijn afgestemd op de kruiden uit uw abonnement, waardoor u niet misgrijpt of op het laatste moment nog langs de winkel hoeft.
 

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.