Gnocchi met boter en salie

Hoofdgerecht - 4 personen - bereidingstijd 0-10 minuten

Gnocchi met boter en salie

Ingrediënten

gnocchi

boter

---

salie

 

Bereidingswijze

Maak gnocchi volgens het basisrecept voor gnocchi. Maak vervolgens een saus door een klont boter in een pan met een dikke bodem op laag vuur te laten smelten. Snijd de salie fijn en bak deze mee met de boter. Wanneer de saus geurig is, voeg dan de gnoccho toe en roer tot de saus aan de gnocchi blijft plakken. Serveer meteen.

 

Tags voor vergelijkbare recepten

Abonnementen

De beste kruiden en specerijen in één abonnement? Alle kruiden thuis, het hele jaar door, zonder de deur uit te hoeven.

Simpel en lekker

 

Zoek tussen alle lekkere, goed geteste en eenvoudig te maken recepten. Dat is koken zonder zakjes of pakjes, maar vol smaak!

Uw eigen Potjes

Genoeg van losse kruiden en verschillende potjes in uw kast? Nu al uw kruiden in één mooie set, afgestemd op uw abonnement.